Mindfulness kennismakingsworkshop

Nieuwsgierig naar mindfulness?
De oriëntatieworkshop is bedoeld om kennis te maken met mindfulness. Er wordt informatie gegeven over de 8-weekse mindfulnesstraining. Ook oefen je onder begeleiding verschillende aandachtsoefeningen, die je kunt toepassen tijdens je dagelijks leven. Tijdens én na afloop van de workshop kun je natuurlijk vragen stellen.

Voor wie
Iedereen die meer wil weten over mindfulness of nieuwsgierig is of mindfulness wat voor hem/haar kan betekenen is welkom.

Wanneer
De oriëntatieworkshop vindt 3-5 keer per jaar plaats.
In deze tijd is het samen komen in de praktijkruimte met een groep van meer dan 4 personen - en met inachtneming van 1,5 meter afstand - niet mogelijk. Zodra het weer mogelijk is starten de workshops weer.

Kosten, locatie en aanmelden 
De kosten voor de mindfulness oriëntatieworkshop bedragen € 15, contant te voldoen na afloop. Als je na de workshop besluit deel te nemen aan de 8-weekse mindfulnesstraining, dan is de workshop kosteloos. Voor locatie en aanmelden klik hier >.

Mindfulness is zo’n andere benadering omdat we niet proberen een probleem op te lossen. We streven er niet naar pijn te verdrijven of een beter mens te worden. Eigenlijk zijn we bezig de controle helemaal prijs te geven en onze denkbeelden en idealen te laten instorten.
Pema Chödrön