Mindfulness aanbod

Okee mindfulnesstraining biedt drie soorten trainingen aan: basistrainingen, vervolgtrainingen en workshops.

Basistrainingen
Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) is een praktische en evidence-based mindfulnesstraining. In acht wekelijkse sessies leer je beter om te gaan met stress, pijn, piekeren en emoties.

Mindfulness for Health is een aangepaste MBSR, specifiek gericht op het leren leven met chronische pijn, ziekte en stress. In de achtweekse training is veel aandacht voor het ontwikkelen van een accepterende houding ten opzichte van de pijn en lichamelijke klachten en voor het ontwikkelen van een ondersteunend dagritme.

Vervolgtrainingen
Heb je al een MBSR/MBCT of Mindfulness for Health training gevolgd? Dan kan deelname aan een vervolgtraining je helpen je mindfulness beoefening op te frissen, te verdiepen of meer onderdeel te maken van je dagelijks leven.

Je kunt kiezen uit losse meditatiedagen, doorlopende zondagse mindfulness terugkomavonden of een meerweekse mindfulness vervolgtraining in een vaste groep (Mindfulness Based Compassionate Living - MBCL).

Workshops
Wil je kennismaken met mindfulness of meer weten over mindfulness? Ben je nieuwsgierig of mindfulness wat voor je kan betekenen? Doe dan mee met een (vrijblijvende) workshop van twee uur. Ik geef regelmatig workshops over MBSR, Mindfulness for Health en MBCL.

Voor bedrijven is het mogelijk een mindfulness workshop op maat te boeken.

Bel of mail gerust voor meer informatie over een activiteit.

Niemand heeft ooit piano leren spelen door er een boek over te lezen.
Edel Maex