Mindfulness Based Coaching

Het aanbod van Mindfulness Based Coaching is ontstaan vanuit behoefte uit de praktijk. Sinds 2016 begeleid ik daarom ook individuele mindfulnesstrajecten.

Persoonlijke steun bij verankeren mindfulness
Heb je een achtweekse mindfulnesstraining gevolgd?
Vind je het lastig om mindfulness in je leven te integreren?
En heb je behoefte aan extra persoonlijke ondersteuning
.....om mindfulness echt deel te maken van je leven - op een manier die voor JOU werkt?
.....of om een bepaald aspect van mindfulness bijzondere aandacht te geven?

Overweeg dan een individueel Mindfulness Based Coachingstraject!

Op locatie of online
De sessies van anderhalf uur vinden plaats op locatie (praktijkruimte Roggestraat 14, Utrecht) of online via Zoom. Een combi is ook mogelijk.

Maatwerk
Data en aantal sessies (minimaal drie) in overleg. De begeleiding is afgestemd op de persoonlijke situatie en ontwikkeling middels persoonlijk onderricht.

Werkwijze
Mijn werkwijze is ervaringsgericht, intuïtief, helder en praktisch. Basis van de begeleiding is steeds milde, open aandacht voor de huidige ervaring.

Kenmerkend voor mijn begeleiding is:

  • starten en afsluiten van elke sessie met een begeleide meditatie
  • eenvoud en ruimte voor stilte
  • jezelf een helder doel stellen, jezelf overtuigen dat het doel haalbaar is, stap voor stap (met kleine, haalbare stappen) naar het doel toewerken
  • gebruik van de adem om lichaam en geest tot rust te brengen en om spanning en pijn te verzachten
  • gebruik van visualisatie om te verbinden met een heilzame mindset
  • verhelderen, versterken en continu herinneren aan kernwaarden en -commitments
  • basiskwaliteiten mindfulness blijven ontwikkelen: vertrouwen, vriendelijkheid, geduld, frisse blik, aanvaarden, laten zijn, niet hoeven oordelen, niet hoeven streven, dankbaarheid
  • je dagelijks leven is je oefenterrein: steeds verbinden met praktijk.

Commitment tot wekelijks oefenen
Je haalt het meeste uit het coachingstraject als je tijdens het traject een commitment met jezelf maakt om minimaal 5x/week 10-30 minuten per dag te oefenen.

Kosten
Voor kosten klik hier >. Mindfulness Based Coaching is een individuele mindfulness vervolgtraining op maat. Heb je een aanvullende zorgverzekering bij FBTO, Interpolis of Zilveren Kruis? Dan kun je daarom tot E300,- van de kosten vergoed krijgen.

Intake
Vooraf vindt een intake van een uur plaats om samen in kaart te brengen van waaruit de behoefte en motivatie is ontstaan om een Mindfulness Based Coachingstraject aan te gaan. De intake kan ook via (beeld)bellen.

Aanmelden
Voor aanmelden klik hier >

“Ik vond deze coachingsvorm heel fijn en ik vond het heel helpend om tijdens het mediteren vragen te krijgen waar ik in mijn hoofd over na kon denken. Dit geeft de gelegenheid om eerst even goed te voelen en een antwoord op te laten komen zonder er bewust over na te denken.

Ik vond de sessies hele fijne momenten van bewustwording en echt een cadeautje voor mezelf. Ook de tijd tussen de sessies heeft me geholpen om meer te oefenen en impact te geven. Drie sessies waren voor mij helemaal goed zo. Peggy heeft als coach een hele fijne, rustige luisterhouding, stelt goede coachende vragen en helpt om een doel concreet te maken.” Anne

Waarom veel dingen doen, terwijl het belangrijkste is je geest te observeren en te transformeren? Dagpo Lama Rinpochee