Mindfulnesstraining Individueel (op locatie of online)

Het proces van het aanleren van mindfulness blijkt voor een groot deel ondersteund te worden door het trainen van deze vaardigheden in een groep. De groep biedt de mogelijkheid om te leren van elkaars reflecties, wijsheden, processen en moeilijkheden. Ook is er de gelegenheid om mindfulness in communicatie te brengen. Toch kan het in sommige situaties gewenst zijn om de training (MBSR, mindfulness bij chronische pijn of MBCL) individueel aan te gaan. Dit is mogelijk bij okee mindfulnesstraining. Peggy heeft ervaring met het geven van individuele begeleiding.

Inhoud
Er vindt allereerst een intake van een uur plaats om samen in kaart te brengen van waaruit de behoefte en motivatie is ontstaan om een individuele mindfulnesstraining aan te gaan. Vervolgens worden 8 afspraken gepland van 1,5 uur over een periode van maximaal 3 maanden, waarin de inhoudelijke opzet van de groepstraining wordt gevolgd. De begeleiding is afgestemd op de persoonlijke ontwikkeling middels persoonlijk onderricht. Net als bij de 8-weekse mindfulnesstraining voor groepen wordt er van je verwacht dat je ongeveer een uur per dag oefent.

Voor meer informatie over de algemene inhoud van de MBSR mindfulnesstraining klik hier.
Voor meer informatie over de algemene inhoud van de mindfulnesstraining bij chronische pijn klik hier.
Voor meer informatie over de algemene inhoud van de vervolgtraining Mindfulness Based Compassionate Living klik hier.

Kosten
€1025,- (8 sessies van 1,5 uur inclusief intake, werkboek en audiobestanden)

Locatie
Roggestraat 14, Utrecht

Voor aanmelden klik hier >

Mindfulness for Health is een uiterst effectieve en elegante mind - body benadering voor heling. Het kan je leven redden en het aan je terug geven.
Jon Kabat-Zinn