Mindfulness&Compassie Meditatiegroep Utrecht

Samen blijven oefenen in mindfulness
De doorgaande mindfulness&compassie meditatiegroep is bedoeld om je mindfulness- en compassiebeoefening te ondersteunen en verdiepen. Veel mensen ervaren het samen met anderen oefenen als inspirerend. Als je een tijdje niet geoefend hebt, kan deelname aan de meditatiegroep je stimuleren om de draad weer op te pakken.

Voor wie 
Iedereen die eerder een mindfulnesstraining heeft gevolgd bij okee mindfulnesstraining of elders is welkom. Ook als je een basiscursus mediteren hebt gevolgd onder begeleiding van een leraar ben je welkom.

Wanneer
Om de week op woensdagavond van 20:00 tot 21:30 uur (met de mogelijkheid om 21:15u af te sluiten). Data tot einde jaar: 14 en 28 september, 5 en 19 oktober, 2, 16 en 30 november en 14 december.

Invulling meditatie-avond
30 min 'zitten in aandacht'
10 min lopen in aandacht of een paar lichte yoga-oefeningen
25 min meditatie met aandacht voor het cultiveren van liefde en compassie
15 min ruimte voor vragen en uitwisselen ervaringen oefenavond en thuis oefenen

Kosten
De begeleiding is op basis van een vrije donatie / bijdrage. Deze kun je voor of na de meditatie overmaken of na afloop contant in de donatiebox doen. Hoe klein je bijdrage ook is, het wordt erg gewaardeerd.​ Je draagt er zo aan bij dat ik deze wekelijkse meditatiegroep kan blijven aanbieden.

Locatie 
Roggestraat 14 in Utrecht 

Aanmelden
Instappen is op elk moment mogelijk. De eerste keer graag vooraf aanmelden via het aanmeldingsformulier.