Mindfulness meditatiedagen

Een dag van aandacht
De meditatiedag is bedoeld om aandachtige aanwezigheid te oefenen van moment tot moment, gedurende langere tijd. De meditatiedag kan je beoefening opfrissen en verdiepen en je ondersteunen om mindfulnessvaardigheden in allerlei situaties in het leven in te zetten.

Voor wie 
Iedereen die eerder een mindfulnesstraining heeft gevolgd bij okee mindfulnesstraining of elders is welkom.

Wanneer
De meditatiedag vindt minimaal 3 keer per jaar plaats op een woensdag van 10.00 tot 16.00 uur. Resterende data 2022: woensdag 19 oktober.

Invulling meditatiedag
Tijdens de meditatiedag wordt je begeleid in formele en informele mindfulnessoefeningen zoals je die kent van de 8-weekse training. Er is voldoende afwisseling in zitten, liggen en beweging. Tijdens de lunch bewaren we de stilte. Je bent vrij om dan naar buiten te gaan en een wandeling te maken. Aan het einde van de meditatiedag wordt de stilte verbroken en is er de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen.

Kosten 
40 euro (inclusief thee/koffie en lekkers). Studenten en laag inkomen 25 euro

Gebruikte locaties
- Centrum Osher, Poortstraat 32, Utrecht.
- Vrije School, Hieronymusplantsoen 3, Utrecht Centrum. Een mooi, oud schoolgebouw met een vriendelijke sfeer. We maken gebruik van de rustige aula-zaal.
- Locatie in het groen in Groenekan.

Meenemen
Lunchpakket, gemakkelijk zittende kleding, sloffen, deken, hoofdkussentje en als je het hebt: yogamat en meditatiekussen (in de ruimte is een beperkt aantal matten, meditatiekussens en bankjes aanwezig). Ik zorg voor thee en water.

Aanmelden
De eerste keer graag vooraf aanmelden via het aanmeldingsformulier. Daarna kun je je aanmelden per email. Aanmelden kan tot de dag ervoor.