Locatie

Alle mindfulness-activiteiten in Utrecht worden gegeven in een sfeervolle ruimte. Matten, kussens en bankjes zijn aanwezig. Zelf hoef je alleen maar te zorgen voor gemakkelijke kleding die niet knelt. Eventueel kun je extra sokken en een flesje water meenemen.

Praktijkruimte Okee mindfulnesstraining, Roggestraat 14, Utrecht-oost.
Vanaf Utrecht Centraal Station gaan er om de 10 minuten bussen richting Biltstraat, uitstappen halte Wittevrouwen (reisduur 10 min). Vanaf halte Wittevrouwen is het 5 minuten lopen tot de praktijkruimte: je loopt 50 meter in de rijrichting van de bus. Daar begint aan de overkant de Poortstraat. Je loopt de Poortstraat in tot je aan de rechterkant een schoolgebouw ziet, daar sla je links de Bollenhofsestraat in en vervolgens gelijk de eerste straat rechts, dit is de Roggestraat. Ook vanuit de Bilt en Zeist is de Praktijkruimte heel goed bereikbaar met bus 50 richting Utrecht, en dan uitstappen op de Biltstraat, halte Wittevrouwen.

Centrum Osher, Poortstraat 32, Utrecht-oost.
De ingang van het centrum is om de hoek, aan de Bouwstraat (rode deur).
Vanaf Utrecht Centraal Station gaan er om de 10 minuten bussen richting Biltstraat, uitstappen halte Wittevrouwen (reisduur 10 min). Vanaf halte Wittevrouwen is het minder dan 5 minuten lopen: je loopt 50 meter in de rijrichting van de bus. Daar begint aan de overkant de Poortstraat. Centrum Osher bevindt zich op de hoek van de Poortstraat en de Bouwstraat. Ook vanuit de Bilt en Zeist is de Poortstraat heel goed bereikbaar met bus 50 richting Utrecht, en dan uitstappen op halte Wittevrouwen.

Vrije School, Hieronymusplantsoen 3, Utrecht centrum.
Een mooi, oud schoolgebouw met een vriendelijke sfeer. Voor de meditatiedagen maken we gebruik van de rustige aula-zaal.

Ik ben aangekomen,
ik ben thuis,
in het hier,
in het nu.
Thich Nhat Hanh